fedtsugning pristilbud fedtsugning pris plastikkirurgi klinik i Litauen

Rabat

rabat på fedtsugningrabat på fedtsugning af to eller flere områder!

Fedtsugning af mave

Mave fedtsugning

Fedtsugning af lår

lar fedtsugning

Fedtsugning af flanker

flanker fedtsugning

Fedtsugning af arme

Arme fedtsugning

Fedtsugning af knæ

Knae fedtsugning

Suge-assisteret fedtsugning

 

Suge-assisteret fedtsugningen udlandet  
Vælg emne:

Selvom der i dag findes flere end én type fedtsugning kan man ikke benægte fordelene ved det originale indgreb. Suge-assisteret fedtsugning (SAL) var den første metode som introduceredes. På trods af at det første forsøg gjorde mere skade end gavn er man ikke stoppet med at forbedre teknikken. Dette er resulteret i at suge-assisteret fedtsugning i dag er blandt favoritterne når det gælder kropskonturering. Desuden var det udgangspunkt for flere nye typer fedtsugninger.

Den tekniske del af al fedtsugning er ens. Føst lægges små indsnit i det område af kroppen som ønskes ændret. Der efter indføres små kanyler gennem dem, ind under huden. Kanylen er denne type fedtsugnings primære redskab. Ved at bevæge den løsner kirurgen fedtvæv som fjernes gennem et sugende vakum. Forskellen fra nyere teknikker er, at her behøves ingen yderligere væsker eller instrumenter.

Fa pristilbud pa fedtsugning

Ting man bør vide om suge-assisteret fedtsugning

Hvem kan få det foretaget?

For at indgrebet skal gå godt bør patienten have et godt generelt helbred og være normalvægtig eller lidt over. Det er essentielt at huden besider en vis elasticitet fordi huden vil trække sig fladt sammen efter operationen. Desuden burde patienten ikke ryge. Hvis det er for svært at holde helt op bør patienten i hvert fald stoppe i et par måneder inden indgrebet.

Inden operationen

En kirurg vil introducere dig for operationens hovedpunkter. Hvis du er usikker på nogen detaljer kan du få afklaring ved at stille spørgsmål. Desuden vil du blive spurgt om tidligere sygdomme og hvilken medicin du tager. På et tidspunkt vil en kirurger instruede dig i laboratorieundersøgelser som du skal gennemgå, og essensielle livsstilsændringer.

Efter operationen

I perioden efter operationen forekommer symptomer som hævelser, blå mærker, følelsesløshed og smerter ofte. Deres intensitet afhænger af det opererede områdes størrelse og mængden af fedt som er fjernet. Desuden er der en risiko for asymetri, ujævne konturer eller former, og forandringer i pigmenteringen af det opererede område. Dette er dog yderst sjældent og afhænger ikke kun af kirurgens kvalifikationer, men også af patientens fysiske egenskaber.

Fordele ved SAL

Som nævnt er en traditionel fedtsugning baseret på håndtering af en kanyle. Dette instruments diameter er stor nok til at fjerne store mængder fedt på kort tid. Det er årsagen til at SAL anvendes til korrektion af store områder så som mave, baller og ryg.

I sjældne tilfælle kan indgrebet udføres med vægttab som formål. Det er muligt at fjerne mere end syv kilo overskydende fedtvæv – Det er virkelig meget selv for overvægtige patienter. Der udover bør indgrebet ske i forbindelse med livsstilsændringer. En stræng diæt og intensiv træning er altafgørende for at forebygge at de tabte kilo kommer tilbage.

Endnu en kvalitet som får patienter til at vælge en traditionel fedtsugning er prisen. Sammenlignet med nyere typer fedtsugning kan udgifterne for en SAL være ti gange mindre.

Skulle spørgsmålet melde sig om hvorvidt suge-assisteret fedtsugning burde afskrives, ville der endnu ikke være noget svar. Hvert eneste tilfælde er individuelt og kræver en evaluering af en specialist som kan anbefale den bedste type fedtsugning for dig.