fedtsugning pristilbud fedtsugning pris plastikkirurgi klinik i Litauen

Rabat

rabat på fedtsugningrabat på fedtsugning af to eller flere områder!

Fedtsugning af mave

Mave fedtsugning

Fedtsugning af lår

lar fedtsugning

Fedtsugning af flanker

flanker fedtsugning

Fedtsugning af knæ

Knae fedtsugning

Udtalelser

Udtalelser fedtsugning udlandetFor det først er jeg absolut begejstret for resultaterne – jeg fanger ikke længere mig selv i spejlet og sukker, og jeg har købt min første bikini i 20 år! Min mave var så ude af proportion med resten af mig, at den konstant påvirkede min selvtillid - men ikke mere! Forskellen er fantastisk. For det andet den omhu, i alle har givet mig var vidunderligt, I var alle så beroligende og venlige det tog al stress ud af proceduren, og det betød meget for mig.

Diana, Sverige

Smart fedtsugning

Smart fedtsugning  
Vælg emne:
     

Smart fedtsugning (SmartLipo™) kaldes også laser lipo. Smart Lipo er et skridt fremad i forhold til traditionel fedtsugning. Det er populært blandt mange mænd og kvinder. Det kan være fordelagtigt i forbindelse med fjernelse af overskydende fedt fra områder som er svære at påvirke gennem kost og motion. Desuden kan indgrebet foretages for at fjerne overskydende fedt fra mindre områder. Laserstrålen som anvendes ved fedtsugningsindgreb vil desuden hjælpe til at opstramme huden og give et mere elegant resultat i det opererede område som helhed. Lige som alle andre former for fedtsugning bør dette ikke anvendes som en vej til vægttab. Det er principielt et midel til at skulptere kroppen og give et slankende resultat efter vægttab.

Fa pristilbud pa fedtsugning

Ting man bør vide om smart fedtsugning

Smart fedtsugnins metoder

Smart fedtsugning er kendt for at være et langt mindre påvirkende indgreb sammenlignet med almindelige typer fedtsugning. Smart lipo indgrebet anvender en metode som kaldes laser lipolyse. Denne gør brug af en laser for at nedbryde kroppens fedtceller, flydendegøre dem og der ved gøre dem lettere at fjerne. Under indgrebet placeres en kanyle i et lille indsnit i det påvirkede område. Kanylen sender laserstrålen gennem cellestrukturen. Når fedtet er gjort flydende suges det ud. Der efter lukkes indsnittet. Det resterende fedt udskilles normalt gennem kroppens naturlige affaldssysten. Smart lipo minimerer blodtab, benytter et ganske lille indsnit, er ekstremt precist og har en kort helningsperiode. Behandlingen kræver ikke bedøvelse eller fuld narkose. Den udføres blot ved brug af lokalbedøvelse.

Fordele ved Smart fedtsugning

Videnskabelige undersøgelser har vist at Smart fedtsugning er langt mere komfortabelt sammenlignet med ældre fedtsugningsteknikker fordi laserstrålen lukker for blodkarrene gennem ødelæggelsen af kroppens fedtvæv. Derfor er sting ofte slet ikke nødvendige når operationen er ovre, og der er afgjort mindre betændelse, blå mærker og blødning i forhold til almindelig fedtsugning. Smart fedtsugning giver betydeligt mindre ardannelse end de klassiske typer fedtsugning. Det kan beskrives som meget mindre påvirkende, relativt urisikabelt og det tager ganske kort tid at komme sig efter operationen. Smart fedtsugning er også mere prismæssigt overkommeligt end mange af de mere almindelige kirurgiske indgreb.

Ulemper ved Smart fedtsugning

Den eneste ulempe ved Smart fedtsugning I forhold til til traditionelle fedtsugningsteknikker er at det kan tage lidt længere tid før resultaterne bliver synlige. Det tager almindeligvis op til 12 måneder før de endelige resultater kan ses.

Før du beslutter dig for en fedtsugningsteknik er det bedst at du tager en snak med din kosmetiske kirurg omkring dine forventninger, ønsker og personlige anliggender.