fedtsugning pristilbud fedtsugning pris plastikkirurgi klinik i Litauen

Rabat

rabat på fedtsugningrabat på fedtsugning af to eller flere områder!

Fedtsugning af mave

Mave fedtsugning

Fedtsugning af lår

lar fedtsugning

Fedtsugning af flanker

flanker fedtsugning

Fedtsugning af arme

Arme fedtsugning

Fedtsugning af knæ

Knae fedtsugning

Fedtsugning af hage

Hage fedtsugning

Udtalelser

Udtalelser fedtsugning udlandetFor det først er jeg absolut begejstret for resultaterne – jeg fanger ikke længere mig selv i spejlet og sukker, og jeg har købt min første bikini i 20 år! Min mave var så ude af proportion med resten af mig, at den konstant påvirkede min selvtillid - men ikke mere! Forskellen er fantastisk. For det andet den omhu, i alle har givet mig var vidunderligt, I var alle så beroligende og venlige det tog al stress ud af proceduren, og det betød meget for mig.

Diana, Sverige

Udtalelser

Udtalelser fedtsugning udlandet

Tog en fuld maveplastik, fedtsugning af hofter og mavemuskler splejsning. Sygeplejerskerne og lægerne er alle meget professionelle. Arret blev placeret langt nede, så det vil ikke blive vist over bikini-kanten. Fik en stor opfølgning både før og efter operationen. Er meget positivt om, hvor hurtigt du får svar. Nogle dage var mine spørgsmål blevet besvaret blot 10 minutter efter, at mailen blev sendt. Ville anbefale dette til alle, der overvejer udførelsen af enhver form for operation.

Renee, Norge

Laser bistået fedtsugning

Laser bistået fedtsugning  
Vælg emne:
     

Da interessen for kosmetisk kirurgi stiger med stærke skridt, kirurgerne er motiverede til at indføre nye og bedre måde til figurformning. For at gøre kosmetisk kirurgi mere tiltrækkende, arbejder forskere på forskellige metoder, som kunne formindske mulige risici og gøre healingsprocessen kortere og lettere.

For eksempel kombinerede kirurgerne traditionel fedtsugning med laseren og resultatet var fremragende. Selve proceduren er en lille smule forskelligt fra tidligere operationer. Man har stadig brug for fysiologisk saltvand til at nedbryde fedtstoffet og sugningsmekanisme til aspirationen. Laseren bliver brugt for flere forskellige grund – for snittet, bortskæring, ablation og koagulation af fedtstoffet.

Fa pristilbud pa fedtsugning

Ting man bør vide om laser bistået fedtsugning

Hvorfor er det bedre at vælge laser bistået fedtsugning?

I modsætning til det traditionelle fedtsugning er fedtstoffet brudt op i mindre dele, laser bistået fedtsugning smelter dem og derfor er det nemmere at fjerne fedtstoffet og man bruger en mindre kanyle til det. Man kan måske formode, at kanylen har stor traumatisk indvirkning på de omkringliggende væv. Når en mindre mekanisme bliver brugt er postoperative symptomer, såsom hævelse, blå mærker og ømhed, forekommer automatisk mindre intensivt i sammenligning med andre teknikker. En mere fordel ved en mindre kanyle er at den giver mulighed for at udføre præcis formning, især i ansigtsområdet.

Desuden ved en lille kanyle behøver man ikke at lave brede snit. Sædvanligvis er de så små, at der er behov for at sy dem efter kirurgien.

Efter at have studeret vævslære af det fjernede fedtvæv, blev det opdaget at de koagulerede blodkar formindsker hyppigheden af blødninger under og efter proceduren. Endvidere forbedrer laseren collagendannelsen, som fører til betydningsfulde kosmetiske resultater.

Hvilke procedurer findes der?

Laser bistået fedtsugning kan blive brugt for at tilpasse de regelmæssige områder i kroppen. Der findes flere forskellige typer af proceduren – smart laser bistået fedtsugning, koldt fedtsugning, ultralyd bistået fedtsugning og Vaser fedtsugning. Disse metoder er anvendt i forskellige tilfælde. Smart laser bistået fedtsugning er den bedste valg for mindre områder med moderat fedtophobning, hvorimod Vaser fedtsugning passer bedre til store områder med en stor mængde af ophobede fedt. Imidlertid henvender sig patienterne også for at korrigere deres hage-, arme-, hofte-, lår- og mavelinjer.

Hvem skulle overveje laser bistået fedtsugning?

Proceduren er vellykket hvis patienten passer til en række kriterier. Det er vigtigt at patienten er normalvægtig eller kun moderat overvægtig, har en god eller velkontrolleret helbredstilstand og prøver at tabe sig i en bestemt kropsområde, men slankekuren og træning giver ingen resultater. Normalt er patienten anbefalet ikke at ryge.

Hvilke risici findes der?

Ligesom enhver kirurgisk procedure skaber laser bistået fedtsugning en mulighed for bivirkninger. Som det var allerede nævnt, kan der opstå blå mærker, hævelse og smerter efter proceduren. Disse symptomer er mild, midlertidig og man behøver ikke at være bekymret over dem. I alvorlige tilfælde skulle smertestillende medicin og kolde kompresser overvejes. Desuden en af de mulige bivirkninger er hud forbrændinger, følelsesløshed og brændende fornemmelse.

Til trods for en række fordeler, er laser bistået fedtsugning stadigvæk en dyr procedure. På den anden side kan det nogle gange betales at bruge flere penge, hvis man ønsker at have det krop man har altid drømt om.