fedtsugning pristilbud fedtsugning pris

Fedtsugning af mave

Mave fedtsugning

Fedtsugning af lår

lar fedtsugning

Fedtsugning af flanker

flanker fedtsugning

Fedtsugning af ryg

Ryg fedtsugning

Fedtsugning af arme

Arme fedtsugning

Fedtsugning af knæ

Knae fedtsugning

Fedtsugning af hage

Hage fedtsugning

Gynækomasti

Gynaekomasti

Kavitas Historie

Ved du?

fakta om Litauen
Litauen er medlem af Europæiske Union og NATO i mere end 11 år.

klinik i LitauenVi er den eneste klinik med kundeservice på 9 sprog

Udtalelser

Udtalelser fedtsugning udlandetFor det først er jeg absolut begejstret for resultaterne – jeg fanger ikke længere mig selv i spejlet og sukker, og jeg har købt min første bikini i 20 år! Min mave var så ude af proportion med resten af mig, at den konstant påvirkede min selvtillid - men ikke mere! Forskellen er fantastisk. For det andet den omhu, i alle har givet mig var vidunderligt, I var alle så beroligende og venlige det tog al stress ud af proceduren, og det betød meget for mig.

Diana, Sverige

OSS

OSS om fedtsugning

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vores kirurger har mere end 15 års erfaring
  • Vores kirurger har danske certifikater
  • Alle på klinikken taler engelsk
  • Vores kundeservice taler 9 sprog: engelsk, tysk, dansk, svensk, norsk, finsk, spansk, russisk og litauisk
  • Vores private klinik har moderne kirurgiske faciliteter
  • Du kan få fat i vores tidligere patienter og høre om deres oplevelser i vores klinik

Udtalelser

Udtalelser fedtsugning udlandet

Tog en fuld maveplastik, fedtsugning af hofter og mavemuskler splejsning. Sygeplejerskerne og lægerne er alle meget professionelle. Arret blev placeret langt nede, så det vil ikke blive vist over bikini-kanten. Fik en stor opfølgning både før og efter operationen. Er meget positivt om, hvor hurtigt du får svar. Nogle dage var mine spørgsmål blevet besvaret blot 10 minutter efter, at mailen blev sendt. Ville anbefale dette til alle, der overvejer udførelsen af enhver form for operation.

Renee, Norge

Klinik i udlandet

Fedtsugningsklinik i Litauen: NordEsthetics

 

klinik i litauen  

NordEsthetics er en privat klinik som ligger i Kaunas, Litauens næst største by. Kaunas er blot en times kørsel fra Vilnius, Litauens hovedstad. Der er internationale lufthavne i Vilnius og Kaunas som har gode forbindelser til Danmark.

Klinikken er udstyret med moderne faciliteter til diagnosticering og kirurgi, og patienterne tilses af et professionelt, engelsktalende personale

Siden der ikke er nogen ventetid kan operationerne udføres når det passer dig.

Efter operationen opholder patienterne sig i nyligt møblerede værelser med garanteret 24 timers pleje, sattelit TV, air condition og en hyggelig atmosfære.

 
Fedtsugningsklinik i Litauen
 
Fedtsugningsklinik i Litauen
 
Fedtsugningsklinik i Litauen
Litauen

Hvorfor Litauen? | Troværdighed | Let tilgængeligt

Hvorfor vælge plastikkirurgi i Litauen?

Moderne og innovative behandlingsmetoder. Professionelle folk som ofte foretager konsultationer i Danmark og som har modtaget specialiserende træning i Vesteuropa eller USA. Langt mindre omkostninger end i vestlige lande og et sted som er let at komme til med fly fra alle steder i Europa – Disse er blot en håndfuld svar på spørgsmålet om hvorfor du skulle vælge Litauen.

Landets troværdighed

Landets troværdighed LitauenSiden det genvandt sin uafhængighed er Litauen kommet med ind i familien af europæiske lande ved at tilslutte sig EU i maj 2004. Ydermere blev Litauen optaget i NATO i marts 2004 og har deltaget i en række operationer. I dag udvikler Litauen effektivt forholdene til sine naboer og andre lande ved at bidrage som medlem af forskellige organisationer.

Let tilgængeligt

Litauen ligger i Europas geografiske centrum og er derfor let at nå med fly fra alle europæiske lande (1-2 timers flyvning). Der afgår direkte fly fra Danmark og andre europæiske lande.